Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du använder Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Grattis! Din order har fri frakt Du har 400 SEK kvar till fri frakt.

BEAUTY & BUBBLOR PODCAST AVSNITT 225 - 2023-07-05

BEAUTY & BUBBLOR PODCAST AVSNITT 225 - 2023-07-05

Frida och Emma svarar på frågor om fotvård 

Nu kickar Emma och Frida igång sina sommaravsnitt som är specifikt anpassade till lata dagar i hängmattan. Låt oss påbörja den här heta sommarserien med en massa lyssnarfrågor om beauty! 

Bland annat svarar Frida och Emma på frågor som handlar om fotvård och hårvård, de ger tips på produkter som ger extra fukt till fejset i sommar och som hjälper området under ögonen att återhämta sig från all pollen. Dessutom, förslag på prisvärda C-vitaminprodukter.

Klicka här för att lyssna på avsnittet hos Acast

Klicka här för att lyssna på avsnittet i Spotify

Klicka här för att lyssna på avsnittet i Apple Podcasts

Klicka här för att lyssna på avsnittet i Google Podcasts

 

BIOpH 

Medicintekniska produkter och hudvård för skadad hud. Ger huden, kroppens största organ och första försvarslinje mot infektioner, bästa förutsättningar att reparera sig själv. Alla produkter är bevisat effektiva, samtidigt som de är skonsamma mot såväl människa som miljö. En framgångsrik klinisk studie är genomförd på athlete’s foot, dvs fotsvamp, sprickor, förhårdnader och torra fötter. Effektstudier på hundratals personer visar goda resultat för aknebenägen hud. En klinisk studie på symptomen av psoriasis avslutades nyligen.

 

Företaget Biocool

Biocool utvecklar och tillverkar produkter för skadad hud under varumärket BIOpH samt klorfria vattenreningsprodukter under varumärket Biocool.  Biocool grundades i Skellefteå år 2012 och arvet från norra Sverige präglar bolaget där enkelhet och renhet är de ledande principerna i allt som görs. Vi brinner för att bidra till samhällets strävan för att minska användningen av antibiotika, klor och skadliga kemikalier. Biocools kvalitetssystem är certifierat enligt ISO 13485 samtidigt som vi är ett sunt och stabilt bolag med kreditbetyg AA (Bisnode).