This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Congratulations! Your order qualifies for free shipping Du har 400 SEK kvar till fri frakt.

Enkelhet och renhet

Medicinteknik och hudvård

BIOpH är ett varumärke som ägs och tillverkas av Biocool AB. Vi erbjuder en serie enkla och effektiva produkter utformade speciellt för problemhud.

Förankrade i den rena naturen i norra Sverige, strävar vi efter enkelhet och renhet i allt vi gör. Vår främsta ambition är att erbjuda produkter av högsta kvalitet som samtidigt är skonsamma både för människa och miljö.

Vi garanterar bevisad effektivitet samtidigt som vi håller fast vid principen om enkelhet i både design och användning av våra produkter.

Vår filosofi

Huden, kroppens största organ och huvudsakliga barriär mot infektioner, har en enastående förmåga. Vi fokuserar på att eliminera det som inte hör hemma där och istället skapa en gynnsam miljö för huden. BIOpH är resultatet av svensk patenterad innovation för behandling av problemhud. Genom att aktivera granulatet med vatten och applicera den aktiva lösningen på den problematiska huden erbjuder vi effektiv vård och återhämtning.

Innovationen

Våra produkter använder en innovativ syreexplosionsmetod för att skapa en miljö som motverkar bakterier, svamp och virus. Kliniska studier har visat positiva resultat för behandling av fotsvamp, hälsprickor, förhårdnader och dålig lukt, med pågående studier för akne och psoriasis. BIOpH tillämpar denna innovation både inom medicinteknik för hudskador och i hudvårdsprodukter.

Vår historia

Kemisten Jan-Olof Eriksson, under en semester i Thailand, drabbades av en blodförgiftning från ett sår som vägrade läka. Denna händelse ledde till skapandet av Biocool, ett företag vars produkter bygger på en innovativ granulatbaserad behandlingsmetod. Granulatet, när det blandas med vatten, skapar en kemisk process som främjar läkning. Detta är kärnan i företagets produkter och grundidén bakom dess tillkomst 2012.

Träffa teamet

Frida Svedberg

VD

Lisa Welander

Head of Regulatory

Nina Pendergraph

Senior Regulatory Specialist

Pauline Gyllengahm

Operations & Finance Manager

Maria Forssell

Head of Sales

Jonatan Skärling

E-commerce Manager

Rebecca Cavalli

Sales, Social Media Manager


BIOpH i pressen